Welkom bij de Geelse Glashandel, uw betrouwbare glasmaker voor glasherstellingen, leveringen van glasplaten en elastische voegopspuitingen in regio Kempen

Over de Geelse Glashandel

De Geelse Glashandel is een firma, die al 25 jaar bekend staat in de Kempen om de hoge kwaliteit en service. Wij verzorgen beglazing, glasherstellingen en glasvervanging in nieuwbouw- en renovatieprojecten enkel voor particulieren.

 

Wij kiezen continu voor kwaliteit. Zo gebruiken wij uitsluitend glas van het topmerk AGC (het vroegere Glaverbel), dat als eerste in België met dubbel glas op de markt kwam. We renoveren van enkel naar dubbel, super isolerend glas, plaatsen douchedeuren en douchewanden in gehard glas, of spatwanden voor in keukens uit gekleurd gehard glas (Colorlak).

U bestelt wat u nodig hebt, wij zorgen voor perfect maatwerk en leveren en plaatsen dat dan bij u thuis. U kunt uw bestelling natuurlijk ook zelf bij ons af komen halen.

 

Als glasbedrijf staan we bekend om ons vakwerk, waardoor onze tevreden klanten de Geelse Glashandel ook doorgeven als betrouwbaar adres. Want om het geheel netjes af te werken, spuiten we ook elastische voegen met polymeerhybride tussen glas, raamkozijn en/of muur, zodat er geen, wind, vocht of vuil naar binnen kan.

 

We zijn voornamelijk actief in de Kempense regio, bijvoorbeeld Balen, Dessel, Geel, Laakdal, Meerhout, Mol, Retie ...

 

Contacteer ons op

 
 

voor een gratis offerte op maat